Vacature plaatsen

Maak je pakketkeuze en publiceer je vacature meteen online. Het gratis vacaturepakket is enkel geldig voor architectenbureau's.

Mini (Gratis)
Gratis/6 maanden geldig
  • - 1 Vacature(s)
  • - 0 Premium vacature(s)
  • - cv databank
Maxi
250EUR/6 maanden geldig
  • - 1 Vacature(s)
  • - 1 Premium vacature(s)
  • - cv databank

WERKWIJZE

Registreer, activeer online het vacaturepakket van je keuze en publiceer zelf je vacature met ons handig dashboard.

OFFERTE

Een offerte op maat voor specifieke campagnes, grote volumes, gesponsorde social media campagnes & meervoudige vacatures? Mail naar info@archi-jobs.nl

V O O R W A A R D E N

Pakketten worden niet verrekend in tijd en zijn niet terugbetaalbaar. Annuleren is niet mogelijk. Het bestellen van een pakket is uiteraard geen resultaatsverbintenis voor gegarandeerde sollicitaties of een garantie op geschikte profielen in onze cv-databank. Prijzen, termijnen en formules worden frequent aangepast in functie van vraag & aanbod (zonder voorafgaande kennisgeving). Eerder bestelde pakketten kunnen uiteraard niet wijzigen na bestelling.

Je ontvangt als architectenbureau van ons een factuur ‘btw verlegd’ vanuit België. Adverteer je zonder btw-nummer dan dient de btw nog betaald te worden. Pakketten en credits blijven 6 maand geldig na aankoop.

VEILIG ONLINE BETALEN

Wij maken gebruiken van STRIPE als online payment provider. De meest betrouwbare partner voor online betalingen. Wij bieden de meest gebruikte methodes voor online betalingen aan.