Contact

archi.jobs.nl_logo-1x

Archi-Jobs is het toonaangevende netwerk voor architectuurprofessionals in Nederland, België en Frankrijk. Met gespecialiseerde jobwebsites, verbindt Archi-Jobs talentvolle architecten met toonaangevende kantoren en innovatieve projecten in de hele regio.

Of je nu een ervaren architect bent op zoek naar nieuwe uitdagingen, of een pas afgestudeerde architect die zijn of haar carrière wil lanceren, Archi-Jobs biedt een platform waarop talent en kansen samenkomen.

Met een divers aanbod aan vacatures variërend van architectonisch ontwerp, interieur en stedenbouw tot projectmanagement en duurzaamheid, is er voor elke architectuurprofessional iets te vinden.

Archi-Jobs streeft ernaar om de architectuurwereld te verrijken door middel van het samenbrengen van talent en mogelijkheden.

Met een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde zoekfuncties maakt Archi-Jobs het eenvoudig voor zowel werkzoekenden als werkgevers om elkaar te vinden en te verbinden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of talent wilt aantrekken voor jouw architectuurproject, Archi-Jobs is jouw link in Nederland, België en Frankrijk. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die Archi-Jobs te bieden heeft en geef jouw architectuurcarrière een vliegende start.

Samenwerken? Press? communicatie@archi-jobs.nl